Rampas Selangor untuk Khianat Rakyat


Pakatan Rakyat wajib pertahankan Selangor dan Negeri Pakatan Rakyat yang dimenangi pada 8 Mac 2008, malahan mesti berusaha untuk memerintah peringkat kerajaan pusat.

Kenyataan Datuk Seri Najib yang hendak merampas balik Selangor dengan alasan untuk bela kezaliman yang dilakukan oleh kerajaan Pakatan Rakyat adalah suatu perkara yang amat melucukan bagi mereka yang waras.

Pas hendak bertanya kepada Datuk Najib yang juga pengerusi Perhubungan Umno Selangor, apakah amalan zalim apabila rakyat diberi air percuma?  Apakah amalan zalim warga emas yang meninggal  diberi wang kifalah RM2500? Apakah amalan zalim setiap bayi lahir mendapat RM100, apabila berumur 18 tahun wang terkumpul sebanyak RM1500?.

Pas hendak menasihat Datuk Najib cakaplah terus terang kepada rakyat Selangor, beri kembali kami mandat untuk memerintah Selangor supaya pemimpin umno dapat membaham khazanah negeri, kerana pemimpin umno sudah tidak bermaya dan kebuluran projek. Beri tahu kepada rakyat Selangor jika umno perintah Selangor, kami akan pastikan masjid surau mati supaya rakyat tidak memahami Islam yang syumul.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Advertisements
By ustazidrisahmad Posted in Politik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s