Jika Anak Jantan Umno Tidak Peralat Jentera Kerajaan


Datuk Seri Najib diminta buktikan beliau dan umno benar-benar anak jantan di dalam pilihanraya akan datang. Pembangkang sudah lama bertarung secara jantan, masalahnya bila pula umno dan Bn hendak bertukar menjadi anak jantan. Sebenarnya umno Bn sudah tidak ada roh perjuangan, ia hanya hidup dengan talian hayat jentera kerajaan. Jantan sangatkah umno dalam pilihanraya, jika kaki dan tangan pembangkang diikat kemudian disuruh berenang.

Macam mana hendak menjadi  jantan jika BN menggunakan segala kekuatan media dan polis untuk menyekat maklumat supaya sampai kepada rakyat.    Suara Keadilan digantung permit, karton Zunar dirampas, ceramah dikepong, pakai baju kuning ditangkap, apakah ini dikatakan anak jantan?.

Jika benar Datuk Seri Najib anak jantan sila bertarung di padang sama rata. Biar  parti lawan parti, bukan menggunakan jentera kerajaan lawan pembangkang. Hapuskan undi pos, biar media perdana adil, gunakan dakwat untuk elak penggundi berulang. Kalau perkara ini beliau tidak mampu membuat reform janganlah beliau mendakwa umno anak jantan
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Advertisements
By ustazidrisahmad Posted in Politik

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s